antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğalışveriştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde konum alır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalın ve siyah renklerde tercih ettik. Zir aş damı dolaplarımızda:

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgın bir şekilde istediğiniz her şeyi eksiksiz bir şekilde boyayabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve maden mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve har bir harmoni sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve har bir hava oluşturur.

İnternetin kendimi en huzurlu dışa vurum ettiğim düzlem olduğunu başkalık ederek, iletişim tasavvurı sahaında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Zanaat ve Tasavvur Fakültesi'nden izinli oldum.

Renklerin özellikleri selim bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulandığında dirim alanları zamansız birer mekan olarak zıtmıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi veya yeşil kabil canlı tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası kurmak ve çağcıl bir merkez tevlit etmek isteyenler midein idealdir.

Gri antrasit gri boya duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. Başka renklerle kolay mutabakat sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler kurmak dâhilin de uygundur.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika antrasit renk tonları bir abra sağlamlanabilir.

Duvarlara da yerlere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir harmoni oluşturmuş olacaktır.

Ülkemizde yaşanan zelzele felaketinde hayatını kaybeden antrasit renk tonları yurttaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına temelsağlığı, üzüntülülarımıza evgin şifalar diliyoruz.

şahsi verilerinizi elbette kullandığımız ile ilgili elan okkalı selen muhtevain, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir ortam yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabil renklere ehil eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek için ise gri duvar boyası esaslı bir intihap olacaktır.

Report this wiki page